Storingslijn

24/7 bereikbaar

Eurofours R-Spirit

Zichtbaarheid en efficiëntie

Zichtbaarheid is belangrijk. Daarom hebben we onze oven uitgerust met een panoramisch glazen raam en neutrale LED-verlichting, waardoor op elk moment een optimaal en realistisch zicht op het bakproces mogelijk is.

Ruimtevereisten en isolatie

De R-Spirit oven maakt de integratie van achterste technische elementen mogelijk, zoals het rookafzuigsysteem, om te profiteren van aanzienlijk verminderde ruimtevereisten. De R-Spirit is omhuld met een hoogwaardige isolatie versterkt met een laag aluminium, een dubbel ondersteunde deurafdichting en een athermisch raam.

Automatische opening!

De grote rode geanodiseerde aluminium hendel is ontworpen om zo ergonomisch mogelijk te zijn. Rechts- of linkshandig, klein of groot, hij past zich aan aan alle morfologieën! Uitgerust met een infraroodbarrière, zal een eenvoudige aanwezigheid van uw hand op de hendel u in staat stellen de deur in één beweging te openen, zelfs als u handschoenen draagt.

Met 40 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en gebruik van convectieovens, belichaamt Eurofours ware deskundigheid. Onze ovens zijn ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende culinaire tradities over de hele wereld.

Onze convectieovens bieden optimale prestaties en energie-efficiëntie, waardoor ze perfect aansluiten bij de verwachtingen van veeleisende professionals. Het doel is om energie op de meest efficiënte manier te gebruiken, met het laagst mogelijke verbruik, een beslissende uitdaging om u de beste ovens te bieden.

De kwaliteit van een Eurofours convectieoven wordt altijd bepaald door de materialen en componenten die worden gebruikt. Ons ontwerp gaat verder dan alleen het beoogde gebruik, resulterend in duurzaamheid en veelzijdigheid.

Rigoureuze, gecontroleerde fabricage in elke fase van de assemblage waarborgt de betrouwbaarheid van onze ovens. Eurofours staat bekend om een klantgerichte benadering, met een toegewijd team dat altijd beschikbaar is voor opstart, service en advies om u dagelijks te begeleiden.

Vragen over dit product?

Mail je vraag of bel +31 (0)6 53 24 32 07

Mail je aanvraag naar info@eurofours.nl of bel +31 (0)6 53 24 32 07