Storingslijn

24/7 bereikbaar

De beste keuze als het om bakken gaat

al meer dan 30 jaar!

Onze missie

Kwaliteit & Betrouwbaarheid
voor eerlijke prijzen

ontdek Eurofours

Welkom bij Eurofours Nederland

Vakmanschap en innovatie komen samen in grootkeukens, met een bijzondere focus op bakkerijen. Met bijna 30 jaar ervaring zijn we een gevestigde naam in de markt. Onze oorsprong ligt in Frankrijk, waar we een vooraanstaande fabriek hebben die exclusief ovens en apparatuur voor bakkerijen fabriceert. In Nederland bloeit onze vestiging, die zich toelegt op de verkoop, reparatie en onderhoud van deze gespecialiseerde ovens en apparatuur.

Uitgebreid assortiment

Naast de hoogwaardige Eurofours ovens en apparatuur voor bakkerijen, bieden wij ook een uitgebreid assortiment van andere gerenommeerde merken. Als officiële partner van Diamond EU, Europa Ovens, Sinmag, Hoshizaki, EMGA, Bertrand, Gastronoble en vele andere merken, zijn wij in staat om een breed scala aan oplossingen te bieden. Zo kunnen we voldoen aan alle specifieke behoeften van onze klanten, waaronder alles wat nodig is in een bakkerij, van bakplaten tot broodkarren en meer. Dit maakt ons niet alleen een waardevolle partner voor bakkerijen, maar ook voor de horeca

Uitmuntende service
— zonder wachttijd

Wij begrijpen dat een goed functionerende keuken van essentieel belang is voor jouw onderneming. Ons ervaren team van monteurs staat klaar om snel en vakkundig ondersteuning te bieden, of het nu gaat om technische assistentie, reparaties, of regulier onderhoud aan de ovens. Bij Eurofours Nederland streven we naar het leveren van op maat gemaakte oplossingen die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Ontdek ons assortiment en ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap, innovatie, en klantgerichtheid. Welkom bij Eurofours Nederland, waar we samenwerken aan het succes van jouw grootkeuken.

Mijn voldoening haal ik uit tevreden klanten.

Johan Tieleman

Veelgestelde vragen

Vraag & Antwoord

Onze vestiging in Nederland richt zich op de verkoop, reparatie en onderhoud van gespecialiseerde ovens en apparatuur. Je vindt ons in Barendrecht, waar ons ervaren team paraat staat om jouw bakkerij en/of grootkeukenopties te bespreken.

Naast hoogwaardige Eurofours ovens hebben we een uitgebreid assortiment van andere gerenommeerde merken, zoals Diamond EU, Europa Ovens, Sinmag, Hoshizaki, EMGA, Bertrand, Gastronoble en vele andere merken. Dit stelt ons in staat om een breed scala aan oplossingen te bieden, waaronder bakplaten, broodkarren en meer. Hierdoor zijn we een waardevolle partner voor zowel bakkerijen als de horeca.

Ons ervaren team van monteurs staat klaar om ondersteuning te bieden, of het nu gaat om technische assistentie, reparaties of regulier onderhoud aan de ovens. Je kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina om een serviceverzoek in te dienen.

Bezoek onze website om ons assortiment te verkennen en de perfecte combinatie van vakmanschap, innovatie en klantgerichtheid te ervaren. Daarnaast kun je altijd contact opnemen met ons team voor meer informatie of om specifieke vragen te bespreken.