Storingslijn

24/7 bereikbaar

Voor Bakkerijen & grootkeukens

Wij staan paraat

Bij Eurofours Nederland staan we klaar om aan de volledige behoeften van jouw bakkerij en/of grootkeuken te voldoen. We bieden niet alleen nieuwe of tweedehands apparaten aan van diverse merken, maar verzorgen ook alle bijbehorende services. Denk hierbij aan onderhoudsdiensten om je apparaten in topconditie te houden, een 24/7 bereikbare storingsdienst voor onvoorziene situaties, en NEN 3140 inspecties voor een veilige werkomgeving

onderhoud

Voorkom onnodige reparaties en kosten aan je apparatuur.

Storingen

Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar om jou te helpen.

NEN 3140 Keuring

Zorg voor een veilige werkomgeving voor jouw werknemers.

Onderhoud

Voorkom onnodige reparaties en downtime

Wil je ervoor zorgen dat je apparatuur optimaal blijft presteren en onnodige reparatiekosten vermijden? Geef je apparaten dan jaarlijks een kleine beurt! Bij EUROFOURS Nederland bieden we een eenvoudig en flexibel onderhoudssysteem, zonder abonnementen of verplichtingen.

Wat houdt onze onderhoudsbeurt in?

Onze ervaren technici lopen je apparatuur grondig na: we controleren alle rubbers, maken de technische ruimtes schoon, meten de stromen en inspecteren alle belangrijke componenten. Een afspraak maken is eenvoudig en kan op een moment dat het jou uitkomt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Vraag eenvoudigweg een onderhoudsbeurt aan via het onderstaande formulier. Wij nemen contact met je op om alle apparaten telefonisch door te nemen en een schatting van de kosten te geven. Onze tarieven zijn transparant en vastgesteld per uur, zonder verrassingen achteraf. Tijdens het bezoek op locatie bespreken we eventuele mankementen en kijken we samen naar mogelijke oplossingen. Als een directe oplossing niet mogelijk is, plannen we graag een vervolgafspraak in.

Bij EUROFOURS Nederland streven we naar duidelijkheid en geen onverwachte kosten. Geen langlopende contracten, maar wel het advies om je apparatuur jaarlijks, net als bij een auto, een onderhoudsbeurt te geven.

Wil je zorgeloos genieten van goed onderhouden apparatuur? Vul dan eenvoudig het onderhoudsformulier in en laat ons het werk doen!

Reparaties/storingen

Snel en effectief worden storingen opgelost.

Soms krijgt een van je apparaten onverhoopt een storing en heb je snel een reparatie ter plaatse nodig. Bij EUROFOURS Nederland staan we klaar om vrijwel alle bakkerij- en grootkeukenapparatuur te repareren en storingen snel en effectief op te lossen. Met ons ben je verzekerd van een vast tarief, zonder spoedkosten – want daar doen wij niet aan. Bovendien zijn we snel ter plaatse, zowel doordeweeks als in het weekend, begrijpend dat jouw bakkerij en/of grootkeuken niet stil kan staan. Je mag ons 24 uur per dag bellen, want wij begrijpen de urgentie.

Hoe gaan wij te werk bij een storing/reparatie?

Onze ervaren monteur onderzoekt ter plaatse eerst een kwartier tot een half uur om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Vervolgens gaan we in overleg en bespreken we wat er mis is met het apparaat, de geschatte reparatie-uren en eventuele kosten voor benodigde onderdelen. In onze servicebussen hebben we een uitgebreide voorraad aan onderdelen, waardoor de meeste storingen en reparaties direct kunnen worden verholpen. Mocht het nodig zijn om een onderdeel te bestellen dat niet voorradig is, zorgen we ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Bovendien denken we met je mee en bieden we de mogelijkheid om tijdelijk een vervangend apparaat te lenen, zodat jouw bedrijf niet hoeft stil te staan terwijl we wachten op een onderdeel.

Bij EUROFOURS Nederland staan we garant voor een snelle, transparante en betrouwbare aanpak van al jouw reparatie- en storingsbehoeften!

NEN-Keuringen

Zelfverzekerd en veilig te werk.

Het waarborgen van een veilige werkomgeving voor jouw werknemers staat voorop. Volgens de Nederlandse Arbeidsomstandighedenwet moeten elektrische installaties en apparaten niet alleen veilig zijn, maar ook moet het uitvoeren van werkzaamheden eraan of ermee veilig zijn. De NEN 3140 norm specificeert deze essentiële eisen voor het werken met of aan elektrische laagspanningsinstallaties.

Om aan wettelijke voorschriften te voldoen, is het raadzaam om regelmatig NEN 3140 inspecties uit te laten voeren. Dit garandeert een veilige werkomgeving waarin jij en je werknemers met vertrouwen met elektrische installaties en arbeidsmiddelen kunnen werken. EUROFOURS Nederland is gecertificeerd voor deze inspecties en voert ze met toewijding uit.

Ons advies? Combineer een NEN 3140 inspectie eenvoudig met een reguliere onderhoudsbeurt voor je apparatuur. Zo heb je alles in één keer geregeld, zodat je met een gerust hart kunt focussen op veilig en efficiënt werken!

Aanmelden

Snel en directe hulp bij onderhoud, storingen en keuringen.

Vertel ons hoe wij jou kunnen helpen.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Openingstijden

Maandag
t/m vrijdag.

8.00 – 17.00 uur

Storingslijn

Dagelijks 24 uur 
bereikbaar.

+ 31 6 53243207

Service

Binnen één dag
antwoord.

info@eurofours.nl