Storingslijn

24/7 bereikbaar

Assortiment

Ontdek ons assortiment

Eurofours Ovens & Koelapparatuur

Bij Eurofours kies je voor betrouwbare, gebruiksvriendelijke en betaalbare producten! Onze degelijke apparatuur is geprijsd tegen aantrekkelijke tarieven, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Eurofours producten

Kies voor kwaliteit

Met Eurofours kies je voor duurzaamheid en betrouwbare prestaties gedurende vele jaren. Verken ons uitgebreide assortiment met ovens die aansluiten op jouw specifieke behoeften, variërend van confectieovens tot dekovens en wagenovens. Eurofours gaat verder dan alleen ovens en biedt ook hoogwaardige koelapparatuur, zoals remrijskasten, remrijskamers en diepvriezers.

Benieuwd naar wat Eurofours te bieden heeft? Ontdek ons assortiment en kies voor hoogwaardige apparatuur tegen scherpe prijzen!

Overzicht

Alle Producten

ovens

Confectieovens

Innovatieve ovens voor perfecte bakresultaten, met geavanceerde technologieën die zorgen voor gelijkmatige verhitting en optimale controle tijdens het bakproces.

Wagenovens

Krachtige ovens met veel capaciteit, ideaal voor grootschalige productie, waarbij flexibiliteit en consistentie samenkomen voor hoogwaardige bakresultaten.

Dekovens

Speciaal ontworpen ovens voor het efficiënt en nauwkeurig bakken van decoratieve elementen, waardoor elke creatie een meesterwerk wordt.

Ontdek meer over:

koelapparatuur

Remrijskasten

Innovatieve rijstkasten die zorgen voor een perfecte fermentatie van deeg, waardoor brood en gebak hun optimale textuur en smaak ontwikkelen.

Ontdek meer over:

Remrijskamers

Professionele kamers ontworpen voor gecontroleerde fermentatie, waarin deeg zich op natuurlijke wijze ontwikkelt tot een heerlijke en luchtige consistentie.

Ontdek meer over:

Diepvriezers

Efficiënte en betrouwbare diepvriezers die voldoen aan de hoogste normen van voedselconservering, met geavanceerde koeltechnologieën voor langdurige versheid.

Ontdek meer over:

Kies voor duurzaam

Bekijk onze Occasions

UITGEBREID ASSORTIMENT

Ontdek Onze Andere Merken

Naast de hoogwaardige Eurofours ovens en bakkerijapparatuur bieden wij een uitgebreid assortiment van andere gerenommeerde merken aan. Als officiële partner van Diamond EU, Europa Ovens, Sinmag, Hoshizaki, EMGA, Bertrand, Gastronoble, en vele andere merken, zijn wij in staat om een breed scala aan oplossingen te bieden, waaronder bakplaten, broodkarren en meer. Dit maakt ons niet alleen een waardevolle partner voor bakkerijen, maar ook voor de horeca.

Adviesgesprek

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

In een adviesgesprek met onze experts kijken we samen naar je wensen en de apparatuur die daarbij past. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Openingstijden

Maandag
t/m vrijdag.

8.00 – 17.00 uur

Storingslijn

Dagelijks 24 uur 
bereikbaar.

+ 31 6 53243207

Service

Binnen één dag
antwoord.

info@eurofours.nl