Storingslijn

24/7 bereikbaar

Eurofours VS12

Specificaties:

Jaar: 2007
Staat: Zeer degelijk model, vrijwel onverwoestbaar
Type: Elektrisch
Inclusief weegschaal

Met 40 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en gebruik van convectieovens, belichaamt Eurofours ware deskundigheid. Onze ovens zijn ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende culinaire tradities over de hele wereld.

Onze convectieovens bieden optimale prestaties en energie-efficiëntie, waardoor ze perfect aansluiten bij de verwachtingen van veeleisende professionals. Het doel is om energie op de meest efficiënte manier te gebruiken, met het laagst mogelijke verbruik, een beslissende uitdaging om u de beste ovens te bieden.

De kwaliteit van een Eurofours convectieoven wordt altijd bepaald door de materialen en componenten die worden gebruikt. Ons ontwerp gaat verder dan alleen het beoogde gebruik, resulterend in duurzaamheid en veelzijdigheid.

Rigoureuze, gecontroleerde fabricage in elke fase van de assemblage waarborgt de betrouwbaarheid van onze ovens. Eurofours staat bekend om een klantgerichte benadering, met een toegewijd team dat altijd beschikbaar is voor opstart, service en advies om u dagelijks te begeleiden.

Vragen over dit product?

Mail je vraag of bel +31 (0)6 53 24 32 07

Mail je aanvraag naar info@eurofours.nl of bel +31 (0)6 53 24 32 07