Home        |        Eurofours        |        Ovens        |        Remkasten        |        Occasions        |        Contact

|
Ovens


Diversiteit

Eurofours levert: hete luchtovens, deckovens, inschiet ovens en roterende ovens. Eurofours-ovens zijn uiterst geschikt voor het bakken van brood en banket. De ovens zorgen ervoor dat zowel vers deeg als bevroren- of voorgebakken producten gelijkmatig worden gebakken. Al onze ovens zijn met elkaar, en met de overige producten (o.a remkasten) uit onze collectie te combineren, zodat u altijd over een samenhangende opstelling beschikt.
Onze elektrische- en gasovens zijn uitgevoerd in roestvrij staal en eventueel voorzien van een wasemkap met condensor. De isolatie tussen de bakkamer en de mantel geschiedt door middel van steenwollen panelen. De ovenkamers zijn voorzien van ronde hoeken, waardoor er niet alleen een betere luchtcirculatie plaatsvindt, maar ook het reinigen wordt vergemakkelijkt.
Praktisch in het gebruik

Eurofour-ovens zijn praktisch in het gebruik en eenvoudig schoon te houden. Zo zijn de deurrubbers eenvoudig te verwijderen, waardoor de reiniging en het onderhoud wordt vergemakkelijkt. Ook de bakplaatdragers, bodem en het watersysteem kunnen voor deze doelen eenvoudig worden gedemonteerd. Zelfs de halogeenverlichting is op een dusdanige wijze aangebracht dat de lampjes snel (binnen een minuut) kunnen worden vervangen.
De ovens beschikken standaard over halogeenverlichting, elektronisch veiligheidsthermostaat, drie fasen (400/230V – mono 240V)*,  elektrische stoomafvoer, rijskast met uittrektafel, links of rechtshangend (op te geven bij bestelling), dubbele ruit, afzuigkap in de gewenste kleur (optie) en een digitale tijdklok. De ovens kunnen op verzoek worden uitgevoerd met een computersysteem genaamd e-drive, hieronder vind u meer informatie over de e-drive computer. Onze ovens zijn leverbaar met twee, vier, vijf of tien etages en leverbaar in verschillende breedten en diepten.
Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze ovens, geven wij u drie jaar garantie! Natuurlijk met uitzondering van verbruiksonderdelen.
*Voor overige voltages kunt u contact met ons opnemenDe e-drive computer is een touch screen bedieningspaneel die aan de voorzijde van de oven is gemonteerd. Het zorgt ervoor dat u alle functies van de oven kan bedienen, u kunt zelfs 99 programma's invoeren of de oven gewoon manueel gebruiken.

Zo heeft u een constante bakkwaliteit als er verschillende werknemers de oven bedienen. U kunt makkelijk de bakprogramma's thuis op u computer maken, en via een internetverbinding worden deze op de e-drive computer geladen zodat u de volgende dag gelijk aan de slag kunt! Als u geen internetverbinding heeft is dit ook makkelijk te verwezenlijke door een geintregeerde usb poort.

De e-drive computer is makkelijk in gebruik en heeft vele opties, ideaal voor u, uw producten, en uw werknemers!Karakteristiek                         

  • Snelle Opwarming
  • Robuust en betrouwbaar
  • Makkelijk schoon te maken
  • 6 verschillende maten: 40x60, 60x40, 40x80, 46x66, 66x46, 46x80
  • Keuze uit twee computers: Runi tiptoets of E-drive touchscreen.