Home        |        Eurofours        |        Ovens        |        Remkasten        |        Occasions        |        Contact


| Eurofours

Over Eurofours

Zaken doen met Eurofours betekent direct zaken doen met de producent. Dat heeft een groot voordeel: ontwerp, productie, verkoop, service en onderhoud bevinden zich in één hand. U hoeft daar zelfs niet helemaal voor naar Frankrijk, want onze Nederlandse vestiging verzorgt de verkoop, installatie en onderhoud van onze machine’s en is uw aanspreekpunt voor al uw opmerkingen en wensen. Dat is wel zo gemakkelijk, want - mocht u hulp nodig hebben - dan zijn wij snel ter plekke om een eventueel probleem op te lossen.

Drie jaar garantie
Eurofours staat voor kwaliteit. Onze producten zijn met de grootst mogelijke zorg en onder strenge kwaliteitscontrole ontwikkeld en geproduceerd in onze fabrieken in Gommegnies (ISO 9001 gecertificeerd). Het is niet voor niets dat wij onze klanten drie jaar garantie geven op onze producten.

Specialisten
Eurofours is in 1980 opgericht. In de loop der jaren zijn de zaken uitgebreid en zijn verschillende gespecialiseerde bedrijven in de organisatie opgenomen. Daardoor beschikken wij over een schat aan kennis op het gebied van ovens, rembakkasten en vriezers. In de loop der jaren hebben de volgende bedrijven zich bij ons gevoegd:
Angoulvant S.A. (1991), producent van rotary en deck sole ovens, Bouton S.A. (1992) – gespecialiseerd in gisttechnieken, diepvriesapparatuur en koeltechnologie, Ponton-Lemeunier S.A. (1992) producent van accumulatie (stapel) ovens en Pierre Pont, een bedrijf gespecialiseerd in gist, diepvriestechnieken en opslag.
Al deze disciplines treft u bij ons onder een dak!
Al Onze producten zijn 100% Recyclebaar!

Eurofours :

12000 m² Productie oppervlakte,
Verspreid over 4 locaties:


Hoofdkantoor, Gommegnies


Oven productie, La Longueville


Rijs/remkast en Koeling productie,
Gommegnies


Deck Ovens Productie, Angluzelles